Dagelijks is er op de praktijk spreekuur waarin de arts klachten kan analyseren en zo nodig tot behandeling over kan gaan.

We houden uw huisdier graag gezond door preventieve zorg uit te voeren.
We hebben het hier natuurlijk over de jaarlijkse inentingen + controles.
Met het inenten voorkomen we bepaalde besmettelijke ziekten van uw huisdier preventief. Voorkomen is immers beter dan genezen.
Bij de jaarlijkse controles hebben we uw hulp nodig, u kent uw huidier uiteindelijk het beste en u kunt ons dan ook feilloos laten weten wat ‘normaal’ en ‘abnormaal’ is bij uw huisdier.
Het delen van kennis is dan ook een zeer belangrijke taak binnen de dierenkliniek.

Moderne apparatuur
Omdat dieren zelf niet kunnen uitleggen wat zij voelen, zien of horen, vertrouwen wij op onze jarenlange ervaring en moderne technieken om te achterhalen wat de oorzaak is.

Enkele tips voor het maken van een afspraak:

  • Wacht niet te lang met het maken van een afspraak.
  • Als u twijfelt, kunt u even overleggen met één van onze assistentes, zij kan u geruststellen of adviseren langs te komen.
  • Wacht niet tot het einde van de dag.
  • Hoe eerder u belt hoe makkelijker we op de zelfde dag nog tijd kunnen inplannen. Een spoedgeval gaat natuurlijk altijd voor, dit is niet te plannen!
  • Neem alles mee waarvan u denkt dat dit kan bijdragen tot het stellen van een diagnose. Denk hierbij aan een filmpje van afwijkende gedragingen, een dagboek en eventueel urine(vers) of ontlasting(vers).
  • Domme vragen bestaan niet! Dus stel ze alstublieft zonder u ergens voor te schamen.